Het schrijvershart

Startende schrijvers

Jouw verhaal in boekvorm

Heb je een bijzonder (levens) verhaal in je hoofd en wil je dat delen door er een boek van te maken?
Graag help ik met dit proces. Samen kunnen we er een goed leesbaar boek van maken,  jij met je verhaal ik met mijn schrijfervaring en techniek.

Mijn kracht ligt in het beeldend beschrijven van gebeurtenissen en gevoelens.  Dit heb je nodig om diepgang in een boek te krijgen. Zelfs het meest eenvoudig beschreven stuk kan tot een boeiend verhaal omgetoverd worden. Eerst zien dan geloven? Stuur een half A4tje van je werk naar het mailadres hieronder en laat mij het stuk redigeren of herschrijven. Zo krijg je een goed beeld van mijn schrijfstijl. Dit doe ik geheel vrijblijvend zonder dat er kosten aan verbonden zijn.

info@tekstbureaugroengeletterd.nl